Berita Terkini

Showing 1-3 of 19 items.
Tajuk

Mesyuarat Jawatankuasa Penyelarasan Sistem Ydata@IYRES Peringkat Kementerian/ Jabatan/ Agensi (KJA) Bil.2/2021

15 NOVEMBER 2021, PUTRAJAYA: telah berlangsung Mesyuarat Jawatankuasa Penyelarasan Sistem Ydata@IYRES Peringkat Kementerian/ Jabatan/ Agensi (KJA) secara atas talian yang melibatkan 43 Focal Point Ydata@IYRES yang terdiri daripada 70 pegawai daripada Kementerian/ Jabatan/ Agensi Luar.


Selanjutnya »

Mesyuarat Jawatankuasa Penyelarasan Sistem Ydata@IYRES Peringkat Kementerian Belia dan Sukan (KBS) Bil.2/ 2021

25 Oktober 2021, PUTRAJAYA - telah berlangsung Mesyuarat Jawatankuasa Penyelarasan Sistem Ydata@IYRES Peringkat Kementerian Belia dan Sukan (KBS) secara fizikal dan virtual yang melibatkan 18 Focal Point Ydata@IYRES daripada Bahagian/ Jabatan/ Agensi KBS.


Selanjutnya »

Sesi Bengkel Literasi Ydata@IYRES Siri I-III 2021 secara virtual

PUTRAJAYA, 7-9 Julai 2021 – Sesi Bengkel Literasi Ydata@IYRES Peringkat Kementerian Belia dan Sukan (KBS) & Kementerian/ Jabatan/ Agensi (KJA) secara virtual bersama 55 Focal Point yang dilantik telah dilaksanakan bagi menerangkan penggunaan Sistem Ydata@IYRES, Modul Statistik dan e-Mesyuarat serta sesi hand-on kepada sistem. Ucapan kata aluan telah disampaikan oleh YBrs. Dr. Vellapandian Ponnusamy, KPE IYRES. Seramai 79 orang pegawai pembekal data mewakili KBS dan KJA telah mengikuti bengkel tersebut.


Selanjutnya »
KERJASAMA STRATEGIK